Life's a Beach

Alle seizoenen

De stranden van Oostkapelle horen al jaren tot de schoonste en veiligste van Nederland. Paalhoofden, strandhuisjes en strandpaviljoens zorgen voor de kenmerkende sfeer. Er zijn drie strandopgangen met nabij gelegen parkeerplaats voor auto of fiets. In het seizoen tref je er natuurlijk EHBO posten aan die tegelijkertijd stoelen, parasols en windschermen verhuren. Tussen 09.00 en 19.00 uur zijn er in het seizoen geen honden op het strand toegestaan behalve bij het Berkenbosch. Dat staat ook bekend als "het hondenstrand`.

A. Berkenbosch http://strandpaviljoen-berkenbosch.nl/

B. Lage Duintjes http://www.lageduintjes.nl/

C. De Piraat http://www.strandpaviljoendepiraat.nl/

*   Onze eigen strandcabine

D. Zeecafé http://www.zeecafe.nl/

V. Villa Weltevree http://www.villaweltevree.nl/

Sommige strandtenten zijn overigens ook buiten de periode maart - oktober geopend. Heerlijk uitwaaien en bij elke strandtent even een koffie of neutje doen. Wel handig om vooraf even te checken welke openingstijden ze in de herfst en winter hanteren.

Het Zeecafé is onze favoriet. Ongedwongen sfeer, je zit niet op een verhoging maar met je voeten in het zand, volop speciale biertjes, bitterballen en andere hapjes om je vingers bij af te likken. En...we hebben op korte afstand daarvan een eigen strandcabine. Yes! Dus als je geen zin hebt in gesjouw als je er even uit bent of echt vakantie hebt? Huur onze strandcabine en je hoeft niet meer te sjouwen met stoelen, windscherm, parasol. 

Oh ja, er is voor de liefhebbers ook een klein naaktstrand. Het ligt direkt naast het Zeecafé.