Tuinkamer met terras

Onze zomervakantie in 2019 is grotendeels gebruikt om het oude tuinhuisje te vervangen door een heuse tuinkamer met overdekt terras. Grote dank aan Ruud van Baarsen, Guus Adriaanse,  Marco Herben en de lokale professionals Johan Minderhoud en Gilbert de Visser. We zijn erg in onze nopjes met het resultaat en zijn benieuwd wat jij ervan vindt. 

De Tuinkamer is goed geisoleerd zodat je er het hele jaar door gebruik van kunt maken. De ruimte is gezellig ingericht met een zitje, twee kasten en een slaapbank. Een koelkast en nespressomachine maken de ruimte compleet. Je kunt je er prima terugtrekken of overnachten. Binnen nagenieten van een rondje buitensauna (inmiddels ook overdekt en zwart geschilderd) kan natuurlijk ook. 

Op het overdekte terras vindt je een lange tafel met makkelijjk plaats voor 10 mensen. Het geheel biedt beschutting bij warmte of koude en is goed verlicht zodat de avonden lang kunnen duren. Er staan een gaskachel en een mobiele terrasverwarming. Je vind ter ook een prima buitenradio voor je favoriete zenders die je ook als bluetooth speaker kunt gebruiken. 

Het zonneterras ligt beschut en biedt rondom privacy. Je relaxt in het lounge setje of één van de luie stoelen en draait heerlijk met de zon mee. Liever in de schaduw? Er staat een parasol. Afkoelen doe je aan de buitendouche.